Minecraft Sandık Yapımı

Minecraft sandık yapımı oldukça önemlidir. Zira bir oyuncunun envanteri oldukça kısıtlıdır. Oyuncu eline geçen ihtiyaç fazlası ürünü depolama ihtiyacı hisseder. İşte bu durumda “sandık” oyuncunun imdadına yetişir. 

Bir sandıkta 27 adet boş envanter kutusu bulunur. Bu oldukça büyük bir rakam, ancak yine de size yeterli gelmez ise istediğiniz kadar sandık yapabileceğinizi de hatırlatırım. Bu sayede sınırsız bir depo kapasitesine çok kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. 

Peki minecraft sandık nasıl yapılır dediğinizi duyar gibiyim. İşlem oldukça basit, 8 adet tahta bloğu envanterinize yerleştirip işlediğinizde elinize bir adet sandık geçecektir. Yaptığınız sandıkları hem depolama amaçlı kullanabilirsiniz hem de evlerinizi dekore etmek amacıyla da kullanabilirsiniz. Seçim sizin.



Arkadaşlar son güncelleme ile 2 tane sandığı yan yana koyarak daha büyük sandık elde edebilirsiniz. Sandık büyük oluyor ama 2 sandığın aldığından daha fazla malzeme almıyor. Daha fazla malzeme saklamak isterseniz 3. bir sandık yapmak zorundasınız. Aynı grupta itemleri bir sandığa koyup üstüne de bir tabela koyduğunuzda daha düzenli olacaktır.


0 yorum: