Yeni Bir Dünya "Minecraft"

Sanal alem öylesine genişledi ki, nerede ise her gün yeni oyunlar türemekte. Birbirinden farklı oyunlar arasından sıyrılanlar kendilerine geniş bir kitle oluşturup, bulunduğu yeri sağlamlaştırıyor. İşte bu oyunlardan birisi de, birçok kişi tarafından severek oynanmaya başlanan minecraft oyunudur. Peki bu yeni oyun bizlere ne gibi artılar sunmakta ve oynamamız için ne şekilde teşvik etmekte sizlerle onu paylaşacağız. 

Öncelikle her oyunda olduğu gibi oynamaya başlamanız için bilgisayarınıza minecraft indirerek ilk adımı gerçekleştirmiş olacaksınız. İndirmesi son derece kolay olan bu oyun daha ilk aşamasından itibaren sizi sıkmadan, gereksiz formalitelerden uzak tutarak oyuna adapte olmanızı sağlayacaktır. 

Minecraft oyunu minecaft indir seçeneği ile indirdikten sonra, kurulum başlayacak ve web sitesine bağlanıp oyun güncelleştirmeleri yüklenecek. Daha sonrasında ise birbirinden güzel ve etkileyecek bir grafik cümbüşü içinde kendinizi bulacaksınız. Oyun başladığında hemen hemen hiçbir şeyiniz olmayacak ama siz kendi çabalarınızla, örneğin; Her şeyde kullanabileceğiniz bir minecraft sopa yapımına başlayarak oyunu çok çabuk yönlendirmeye başlayabilirsiniz. 

Artık boşa giden sıkıldığınız zamanlar minecraft sayesinde son bulacak. Kendinize ait bir dünya inşa edebileceğiniz oyunda normal hayat mücadelesini vereceksiniz. Minecraft kitap yapımı ile oyalanabilir ya da sizi yenmeye çalışan karakterler ile savaşabilirsiniz. Her gün yapacağınız bir çok görev ve işler sizleri bekliyor olacak. Oyun başında zamanın nasıl geçip gittiğini hiç anlamayacaksınız. 

Peki; bu oyun için tüm tüyoları ve indirme programını nasıl bulacağınızı merak ediyorsanız, biz bu konuda size yardımcı olacak ve birçok püf noktasını sizler ile paylaşacağız.

0 yorum: