Minecraft İndir

Minecraft indir, minecraft yükle, minecraft download Minecraft indir’me bağlantıları aşağıda verilmiştir. Minecraft indir İstediğiniz Minecraft sürümünü indirebilirsiniz.Ayrıca isterseniz oyunun resmi sitesinden de indirebilirsiniz.

Minecraft oyunun yükleme dosyasını minecraft’ın kendi resmi sitesi üzerinden indirebilirsiniz 270 kb büyüklüğündeki bu dosya ile oyun yüklemeye başlayacaktır. Bu dosyayı indirdiğinizde minecraft sunucularından oyunun en son sürümünü çok güvenli bir şekilde indirebilirsiniz. Eğer bir kullanıcı hesabınız yok ise oyunun demo olarak oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunu bir kere güncelledikten sonra internet bağlantısı olmadan bile minecraft oynayabilirsiniz.

Minecraft 1.3.1 İndir
Minecraft 1.2.5 İndir
Minecraft 1.4.2 İndir
Minecraft 1.4.6 İndir

Minecraft oyunun diğer işletim sistemlerinde de oynayabilirsiniz verecemiz bağlantılar sayesinde Mac Os ve Linux işetim sistemli bilgisayarlarda sorun bir şekilde minecraft oynayabilirsiniz. 


Windows üzerinde çalışan bir sunucu kurmak isterseniz Minecraft_Server.exe dosyasını indirin ve çalıştırın bu uygulamayı çalıştırmanız için bilgisayarınızda java yüklü olması gerekmektedir. 


Mojang firması tarafından üretilen oyun Java tabanlı bir online browser oyunu olarak piyasaya çıkmasına rağmen yapılan güncellemeler ile indirip oynanabilen bir oyun haline geldi. Ne kadar indirilebilir bir oyun olsada bilgisayarınızda java yüklü olması gerekmektedir. Minecraft aslında bir lego oyununa da benzetilebilir. elinizde sınırsız miktarda lego parçası bulunmakta ve bunlarla yapabilecekleriniz sizin hayal gücünüz ile sınırlı. Ayrıca elinizdeki malzemeleri billeştirerek yeni eşyalar da elde edebiliyorsunuz. Bu işlemede craftnig deniyor. Bu işlemi yapmak içinde Crafting table yapmanız gerekmektedir. Site içinde craft ne demek crafting table nasıl yapılır gibi sorulara cevaplar bulabilirsiniz.

Düşük sistem gereksinimleri sayesinde düşük özellikli bilgisayarlarda bile sorunsuz bir şekilde oynan bu oyun ilk çıktığı zamanlarda oyunu yapan kişi bile bu kadar popüler olacağını bilmiyordu.

Oyunu oynayabilmeniz için önecelikle indirmeniz gerekmektedir. Oyun ilk başlarda sadece bilgisayara karşı oynanabiliyordu yapılan güncellemeler ile artık online yada ağ üzerinde mültiplayer olarakda oynanabilmektedir. Oyun içinde 2 farkı mod bulunmaktadır. Birisi hayatta kalma diğeri ise yaratıcılık modları bunların hepsini sitemizi incelediğinde ne olduğunu öğreneceksiniz. Şimdilik size ilk tavsiyem minecraft başlangıç rehberi adlı yazımızı okumanız.

Arkadaşlar oyun ilk kurduğunuzda karışık gelebilir ne yapılması gerektiğin bilmiyor olabilirsiniz bunun için oyun başlangıç rehberini mutlaka dikkatlice okuyun. Ayrıca oyun görüntüleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir ama oyundaki asıl eğlenceli kısımda bu zaten.

Minecraft hakkında biraz daha bilgi sahibi olmak için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.


Minecraft oyunu ile ilgili yeni güncellemeler yayınlanmaktadır. Fakat bunlar ücretsiz olarak oynanmıyor. Bunun için başka sitelerde gördüğünüz yeni sürümlere itibar etmeyiniz indirdiğinizde göreceksiniz ki, bu indirdiğiniz dosyaları eski minecraft sürümleridir. Güncellemeler ile ilgili yazımıza bakabilirsiniz.

Minecraft sitemiz hızla büyüdü ve şu anda googleye göre en iyi minecraft siteleri arasında kısa bir sürede bu başarıyı elde ettik. Minecraft serüvenimiz son hızla devam ediyoruz.Minecraft indir kelimesinde sizde bu yarışta bize yardımcı olmak isterseniz bize site adresimizi facebook, google plus ve twitter gibi sosyal alanlarda site adresimizi paylaşabilirsiniz.

0 yorum: