Minecraft Oyuna Başlama (Resimli Anlatım)

Merhaba arkadaşlar bazı arkadaşlar oyunu indirdikleri halde oyuna girerken kullanıcı adı istiyor şifre istiyor gibi yorumlar yapmışlar. Sitemiz üzerinden indirdiğiniz oyunlarda ne kullanıcı adı nede şifre vardır. Şimdi sizlere oyuna nasıl girildiğini resimli olarak göstereceğim öncelikle sitemiz üzerinden oyun dosyasını indirdiğinizi farzediyorum aşağıdaki resimdeki gibi bir dosya olacak.





Minecraft 1.2.5 dosyasının üzerine sağ tıklıyoruz ve klasöre çıkart diyoruz. Oyun dosyaları bir klasöre çıkıyor. Aşağıdaki resimdeki gibi bir görüntü olması lazım. Burada “name_change_launcher” simgesine çift tıklıyoruz.




Arkadaşlar aşağıdaki ekranı gördüyseniz doğru yoldasınız demektir. Herhangi bir kullanıcı adı yazıyorsunuz ve ” Force Updade ” seçeneğini işaretliyoruz “Enter Game ” yazan yere tıklıyoruz.




Yukarıda yazılanları yaptıktan sonra güncelleme ekranı geliyor oda aşağıda verilmiştir.


 


Güncelleme bittikten sonra artık oyuna başlamaya hazırız demektir.


 


Eğer buraya kadar geldiyseniz hiç bir sorun yok demektir. Burada single player diyoruz ve “creative new world” seçeneğine tıklıyoruz ve oyuna başlıyoruz isterseniz oluşturduğunuz yeni dünyaya isimde verebilirsiniz. Hepsi bu kadar basit.

Elmasınız bol olsun.
İyi oyunlar

0 yorum: