İndirme Sayfası

Minecraft oyunun yükleme dosyasını minecraft’ın kendi resmi sitesi üzerinden indirebilirsiniz 270 kb büyüklüğündeki bu dosya ile oyun yüklemeye başlayacaktır. Bu dosyayı indirdiğinizde minecraft sunucularından oyunun en son sürümünü çok güvenli bir şekilde indirebilirsiniz. Eğer bir kullanıcı hesabınız yok ise oyunun demo olarak oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunu bir kere güncelledikten sonra internet bağlantısı olmadan bile minecraft oynayabilirsiniz. 

Windows için Minecraft

Minecraft oyunun diğer işletim sistemlerinde de oynayabilirsiniz verecemiz bağlantılar sayesinde Mac Os ve Linux işetim sistemli bilgisayarlarda sorun bir şekilde minecraft oynayabilirsiniz. 

Mac OS X için Minecraft

Linux / Diğer için Minecraft

Windows üzerinde çalışan bir sunucu kurmak isterseniz Minecraft_Server.exe dosyasını indirin ve çalıştırın bu uygulamayı çalıştırmanız için bilgisayarınızda java yüklü olması gerekmektedir.




1 yorum:

  1. youtube
    youtube youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube to mp3 youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube.youtube.youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube.

    YanıtlaSil